Nevşehir Kozaklı Eski Sanayi Alanı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Sağlıksız, afetlere karşı riskli, fiziksel olarak köhnemiş ve yapı ömrünü tamamlamış konut stokunu yenileyen TOKİ kentsel dönüşüm projelerine hızla devam ediyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan yerinde, hızlı ve gönüllülük esaslı dönüşüm kapsamında her yıl 30-50 bin konutu dönüştüren TOKİ, Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde Eski Sanayi Alanı’nda da kentsel dönüşüme başlıyor.

Alanda inşa edilecek 274 konutun ihalesi yapıldı.

16 Temmuz 2021, Cuma günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca 6 dükkân inşaatı, 1 adet jandarma binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi işleri yer alıyor.

Yatay mimari anlayışıyla yükseklikleri zemin +4 ve +5 olacak konutların 114’ü 2+1, 162’si 3+1 planda yapılacak.

Proje ile bahçe alanı, parkı, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda şehre değer katacak kaliteli ve güvenli yeni bir yaşam alanı oluşacak.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gülfer 2 yıl önce

TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor yazılmak idtiyorum

Avatar
HACCA.ÇEKİCKERSEL.DÖNÜŞÜM.NE.ZAMAN.BAẞLIYOR.YAZILMAK.İSTİYORUM. 2 yıl önce

TOKİ.kersel.donüşüm.ne.zaman.başlıyor..yazılmak.istiyorum.HACCA.ÇEKİÇ

banner182

banner181