Avanos TOKİ sözleşme imzalama tarihi 2 Mayıs!
Avanos TOKİ sözleşme imzalama tarihi belli oldu.

Nevşehir Avanos Toplu Konut Projesi kapsamında hayata geçirilen Avanos TOKİ sözleşme imzalama tarihi şu şekilde; Sözleşmeler 02-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında imzalanacaktır. Hak sahipleri sözleşmelerini T.C Ziraat Bankası A.Ş. Avanos Şubesinde imzalayacaktır. 

Avanos TOKİ sözleşme imzalama tarihi gününde başvuru sahiplerinden istenen belgeler;
T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi ve T.C. kimlik numarası
Sözleşmenin vekâleten yapılması durumunda, adına sözleşme imzalayacak kişi için düzenlenmiş, “Adıma Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamaya yetkilidir.” veya “Adıma Gayrimenkul alımı ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir.” ifadesini içeren noter tasdikli Vekâletname ve vekil olan kişinin nüfus cüzdanı veya yerine geçen belge. (2+1) tipi konut alıcıları, Avanos Belediye Başkanlığı tarafından imzalatılan Başvuru Formunun fotokopisini ibraz ederek sözleşme imzalayacaklardır.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181