Niğde Efendibey mahallesi TOKİ 2. etap kura tarihi 6 Temmuz 2018!
Niğde Merkez Efendibey 2.Etap 1.Bölgede Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamında inşa edilen Niğde Efendibey Mahallesi TOKİ 2.etap kura tarihi 6 Temmuz 2018 olarak belirlendi.

Niğde Efendibey Mahallesi TOKİ 2. etap kura tarihi 6 Temmuz 2018 günü sonunda 239 adet konutun hak sahibi belli olacak. Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura töreninde 239 adet 4+1 dairenin kurası çekilecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen projede 853 konuttan 239 adedi kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak.

Projede konut sayısından daha az başvuru olduğu takdirde “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, İdarenin belirleyeceği bloklar/konutlar arasından, kategori önceliğine göre başvuru sırası esas alınarak konut seçimleri yapılacaktır.  

Niğde Efendibey Mahallesi TOKİ 2. etap kura tarihi 6 Temmuz 2018 günü ile ilgili gelişmeleri  ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.


Niğde Efendibey Mahallesi TOKİ 2.etap teslim tarihi için tıklayınız.

Niğde Efendibey Mahallesi TOKİ 2.etap sözleşme imzalama tarihi için tıklayınız.

Niğde Efendibey Mahallesi TOKİ 2.etap fiyatlar için tıklayınız.

Niğde Efendibey Mahallesi TOKİ 2.etap başvuru tarihleri için tıklayınız.

Niğde Efendibey Mahallesi TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181