Niğde Tarımköy TOKİ kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak?
Niğde'li vatandaşlar tarafından merak edilen Niğde Tarımköy Toki kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Niğde Tarımköy Toki kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak sorusunun detayları henüz netleşmedi. Niğde Tarımköy Toki 2019 kura sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni ve liste ile ilgili detayları sayfamızda takip edebilirsiniz.

Niğde Toki 2019 projeleri arasında yer alan ve Toki 50 bin konut Niğde kapsamında Niğde Ulukışla Tarımköy Toki projesi inşa edilecek. Başvuruları 11 Mart ile 19 Nisan tarihleri arasında alınan Niğde Ulukışla Tarımköy Toki projesinde kura ile daire sahipleri belirlenecek.

Niğde Tarımköy Toki kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak sorusunun detaylarını sizler için derledik. Niğde Ulukışla Tarımköy toki kura sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181