Niğde TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak?
Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Niğde Toki kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Niğde Efendibey Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Niğde Toki kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabı şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Niğde Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen niğde efendibey mahallesi toki kura sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni 29 Ağustos 2019 saat 10:00’da 5 Şubat Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Yapımı devam eden Toki Niğde Efendibey kura sonuçları listesinin ilerleyen saatlerde belli olması bekleniyor. Liste açıklandıktan sona 4., 5. ve 6. alandaki konutların hak sahipleri belli olacak ve 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Niğde Toki kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için derledik. Niğde efendibey toki çekiliş sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181