Ordu Altınordu'da dönüşüm için ilk kazma vuruldu!
Altınordu ilçesinde bulunan eski kamyon garajına inşa edilecek konutlar için kısa süre önce yapılan ihaleyi kazanan yüklenici firma çalışmalara başladı. Proje alanında yer alan bir bloğun hafriyat işlemleri tamamlandı. Diğer blokların hafriyat işlemi ve kule vinç montajı da devam ediyor. Hafriyat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte blokların temelinde fore kazık işlemleri başlayacak. 18 ayda bitirilmesi planlanan toplu konut projesiyle birlikte 4 blok ve 311 daireden oluşan yeni bir yaşam alanı inşa edilecek. Proje kapsamında 62,9 metrekare büyüklüğünde 26 adet 1+1, 113,1 metrekare büyüklüğünde 101 adet 2+1 ve 137 metrekare büyüklüğünde 184 adet 3+1 daire yapılacak. Yarıdan fazlası yeşil alan olarak ayrılan proje alanında yürüyüş ve spor sahaları olacak. 329 araçlık otopark, mescit, market ve 30 adet işyerinden oluşan bir de ticaret alanı yapılacak.

BAŞVURU DETAYLARI BELLİ OLACAK
Toplu konut projesiyle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, daha önce inşaatın eylül ayı sonu ekim başı gibi başlayacağını açıkladıklarını hatırlatarak, "Çalışmalar planladığımız gibi belirli bir takvime göre ilerliyor. Kısa süre sonra başvurularla ilgili detaylar belli olacak. Bu projeden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız, detayların netleşmesiyle birlikte başvurularını yapacaklar." dedi.

Ordu Olay Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181