TOKİ Ordu'da fore kazık işlemleri tamamlanıyor!
Ordu Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında TOKİ’yle birlikte başlattığı 311 Konutluk Toplu Konut Projesi’nde fore kazık işlemleri tamamlanmak üzere. Hızla ilerleyen inşaatın 2018’in Şubat ayında bitirilmesi planlanıyor.
 
FORE KAZIK ÇALIŞMALARININ %70’İ TAMAMLANDI
Altınordu ilçesi eski kamyon garajında eylül ayında başlayan inşaat çalışmalarında önemli bir mesafe aldıklarını belirten Başkan Enver Yılmaz, 4 bloktan oluşan fore kazık imalatının % 70’inin tamamlandığını söyleyerek, “İnşaatta fore kazık imalatıyla birlikte tünel kalıp imalatı ve grobeton çalışmaları hâlen devam ediyor. 2 bloğun temel çalışmaları tamamlandı, 1 blokta da zemin kat çalışmalarına başlanıldı” dedi.
 
KONUTLARIN SATIŞI TOKİ TARAFINDAN DUYURULACAK
Başkan Yılmaz, konutların satışının TOKİ tarafından duyurulacağını belirterek, “Başvuru ve ödeme koşulları yine bu aşamada TOKİ ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından belirlenip kamuoyuyla paylaşılacak. Bu alandaki konutların bir kısmının kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerine verilmesi planlanıyor” diye konuştu.
 
18 AYDA BİTİRİLMESİ PLANLANIYOR
18 ayda bitirilmesi planlanan toplu konut projesiyle birlikte 4 blok ve 311 daireden oluşan yeni bir yaşam alanının inşa edileceğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Proje kapsamında 62,9 m2 büyüklüğünde 26 adet 1+1, 113,1 m2 büyüklüğünde 101 adet 2+1 ve 137 m2büyüklüğünde 184 adet 3+1 daire yapılacak” şeklinde konuştu.
 
YARIDAN FAZLASI YEŞİL ALAN OLACAK
Bir ticaret merkezi ve bir de caminin yer aldığı 311 Konutluk Toplu Konut Projesi kapsamında, yarıdan fazlası yeşil alan olarak ayrılan alanda yürüyüş ve spor sahaları, 329 araçlık otopark ve market bulunuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181