Rize Güneysu TOKİ başvuru tarihleri 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Rize Güneysu Toki başvuru tarihleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Rize Güneysu Toki başvuru tarihleri 2019 detayları şu şekilde;

Rize Güneysu Ulucami Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Rize Güneysu Toki başvuru işlemleri yarın yani 1 Ağustos 2019 tarihi itibariyle başlayacak. 78 adet 2+1 konut ve 55 adet 3+1 konutun kuralı satışa sunulacağı Rize Güneysu Toki Evleri başvuru tarihi 20 Ağustos 2019'a kadar devam edecek. 2000 TL başvuru bedelinin bulunduğu projede başvurular TC. Ziraat Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından kabul edilecek.

Başvurular 3 kategoride kabul edilecektir;
1)“Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri” kategorisi (Sosyal Güvenlik Kurumundan alınmış Hak Sahipliği Belgesi olan)
2)“En az %40 Engelli Vatandaşlar” kategorisi
3)“Diğer alıcı adayları” kategorisi
* Şehit Aileleri, Maluller (Terör, Harp ve Vazife Malulleri) ile Dul ve Yetimlerine kuraya girmeden konut alma hakkı tanınacak, ancak bu kişilerin konutları öncelikli olarak kura ile belirlenecektir.
* %40 Engelli Vatandaşlara konut sayısının %5’i kadar (2+1 konutlarda 4 adet, 3+1 konutlarda 3 adet ) kontenjan ayrılacak ve kura ile hak sahipleri belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.
* Diğer Konut Alıcı Adayları İdaremiz genel uygulamalarında olduğu üzere başvuru sayısına göre gerektiği takdirde kura ile belirlenecektir.

Rize Güneysu Toki kura tarihi için tıklayınız.
Rize Güneysu Toki kura sonuçları için tıklayınız.
Rize Güneysu Toki fiyatları için tıklayınız.
Rize Güneysu Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Rize Güneysu Toki başvuru tarihleri 2019  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181