Sakarya TOKİ evleri emeklilere!
Sakarya TOKİ evleri emeklilere olan projelerini sizler için araştırdık. Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ tarafından Sakarya'nın çeşitli bölgelerinde inşa edilen konut projelerinin çalışmaları devam ediyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sakarya TOKİ evleri emeklilere özel üretimi devam ediyor. Sakarya Kocaali TOKİ projesi kapsamında inşa edilen 171 adet alt gelir grubu konutun yüzde 25'i emekli vatandaşlara ayrılıyor. TOKİ tarafından satışa sunulan tüm alt gelir grubu konutların yüzde 25'i emekliler için ayrılıyor.

Sakarya Sapanca TOKİ'de inşa edilen 127 adet konut ve ve Sakarya Kocaali TOKİ'de inşa edilen 40 adet orta gelir grubu konutun kurasız satışı 29 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek. Projelerde yer alan konutların satışları ilgili bankalar tarafından yapılacak.

Sakarya TOKİ evleri emeklilere ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 6 yıl önce

Ya şehrin nüfusu 1 milyona dayanmış birde üniversite öğrencileri 100 bine dayanmış bı okadarda Suriyeliler gelmiş asgari ücret 1600 yüz olmuş kiralar 700 800 arasi artmış dolar Euro 5 6 kıtalara çıkmış yolparalari yüzde 30 artmış bu ülkede 7 milyon kiracı var siz çıkmışsınız yüzbin konuttan bahsediyoruz asgari ücretle geçinmeye çalışan insanlar nasıl ev sahibi olacak ülkede rant ekonomisi yarattiniz verdiğim bütün oyların haram zehir zıkkım olsun ve hakkımı helal etmiyorum bu AK partiye

banner182

banner181