Samsun Tekkeköy TOKİ Evleri'nde konut satışları devam ediyor!
4+1 planında inşa edilen konutların kurasız satışa sunulduğu Samsun Tekkeköy TOKİ Evleri'nde konut satışları devam ediyor.

Samsun Tekkeköy kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Samsun Tekkeköy TOKİ Evleri satışları 16 Ocak 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Samsun Tekkeköy TOKİ Konutları satışları T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından yapılacak.

TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır.

Samsun Tekkeköy TOKİ Evleri satış duyurusu için tıklayınız.
Samsun Tekkeköy TOKİ Evleri fiyatları için tıklayınız.

Samsun Tekkeköy TOKİ satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ümit 5 yıl önce

Kat planı ve vaziyet planı nida yukleseydiniz görerek satın alma ihtimali miz olurdu.

banner182

banner181