Sinop Dikmen TOKİ sözleşme imzalama tarihi bugün başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sinop Dikmen TOKİ sözleşme imzalama tarihi bugün başlıyor.

B1 tipi 62 adet ve C1 tipi 32 adet olmak üzere 94 adet konutun bulunduğu Sinop Dikmen TOKİ sözleşme imzalama tarihi 8 - 19 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sinop Dikmen İlçesi’nde inşa edilen Sinop Dikmen Toki evleri projesinde sözkeşmeler Ziraat Bankası Gerze Şubesi tarafından yapılacak.

Belirtilen tarihler arası sözleşme imzalamaya gitmeyen hak sahipleri bu hakkından vazgeçmiş sayılacak. Asil hak sahiplerinden sonra yedek hak sahipleri 16 - 19 Ekim 2018 tarihleri arasında sözleşmelerini imzalayacak.

3 katlı blokların yer aldığı projede konutların 62’si 2+1 ve 32’si ise 3+1 planında tasarlandı. Proje için 25 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor. Projeyle yerleşim alanı nitelikli sosyal çevre imkanı sunan yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.

Sinop Dikmen TOKİ sözleşme imzalama tarihi programı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181