TOKİ Cizre kura çekimi yapıldı!
Cizre’de evleri yıkılan aileler için yaptırılan toplam 5 Etap 3087 konuttan ilk etapta yapımı tamamlanan 3. Etap Ada 2 TOKİ Bozalan konutlarından 262 adet konutun 211 tanesi 114 hak sahibine teslim edilmek üzere kura çekimi yapıldı.

Cizre Çevre Şehircilik Kentsel Dönüşüm irtibat ofisinde yapılan kura çekimine Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sn. Faik ARICAN, Çevre ve Şehircilik Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdür Vekili Yıldız DOĞAN, Kentsel Yenileme Merkezi yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sn. Faik ARICAN, vatandaşlarımıza konutlarının hayırlı olmasını diledi ve yeni konutlardan güle güle oturmaları temennisinde bulundu.

Kura çekimine yakınlarıyla katılan aileler, yeni ve modern eve kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Aileler, kendilerine bu imkânı sunan yetkililere teşekkür etti.

Cizre Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181