Sivas Suşehri TOKİ hak sahipleri belli oldu!
Sivas’ın Suşehri ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı devam eden 370 konutun hak sahipleri, kura ile belirlendi.

Kura töreni 30 Nisan 2019, Salı günü Suşehri Belediyesi Toplantı Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.

Kurada isimlerinin okunduğunu duyan vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı. Yıllardır ev sahibi olma hayaliyle yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar, hayallerinin gerçekleştirmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Yöresel mimari konseptli projede yükseklikleri zemin+3 olarak yatay mimari ile inşa edilen konutların 249’u 2+1 planında, 121’i ise 3+1 planında yapılıyor.

Her kentin kendi mimarisine, kültürüne, değerlerine, coğrafi özelliklerine uygun yaşam alanları oluşturulmasına öncelik veren TOKİ, projelerinde yerel mimari doku, mahalle kültürü ve yatay mimari anlayışını yansıtıyor.

Kurası gerçekleştirilen Suşehri konutlarında yöresel mimari modern çizgilerle buluşuyor. Konutların cephelerinde yöreye özgü taş kaplamalar, taş söveler, dekoratif pencereler kullanıldı.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma boylu 5 yıl önce

Avatar
Yaşar kaçan 5 yıl önce

Avatar
Yaşar kaçan 5 yıl önce

Avatar
Banu ceylan 5 yıl önce

Zemin katlar çokmu alçakta kalıyor

Avatar
Banu 5 yıl önce

Zemin katlar çokmu alçakta kalıyor

Avatar
Gulbey caglar 1 yıl önce

Avatar
Halime caglar 1 yıl önce

banner182

banner181