Sivas TOKİ satışları Kasım 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sivas Toki satışları Kasım 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

TOKİ tarafından açık satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor. Bizde sizler için sivas toki açık satış listesi detaylarını derledik.

Sivas Toki satışları Kasım 2019 detayları şu şekilde;


Sivas toki satılık daire detayları şu şekilde;
Sivas Merkez Yenimahalle Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Sivas Yenimahalle Toki evleri satışları 20 Kasım 2019 - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak. 3+1 planında tasarlanan konutların kurasız satışa sunulacağı Sivas Yenimahalle Toki satışları T. Halk Bankası AŞ. Projenin İlindeki Şubeler tarafından yürütülecek.

Sivas Yenimahalle Toki konutları satış duyurusu için tıklayınız.
Sivas Yenimahalle Toki evleri fiyatları için tıklayınız.

Sivas Toki satışları Kasım 2019 detaylarını sizler için derledik. sivas toki konut satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181