Tapu dairesi kaça kadar açık 2020?
Tapu dairelerinde işleri olan vatandaşlar tarafından merak edilen tapu dairesi kaça kadar açık 2020 sorusunun detayını sizler için araştırıp derledik.

Peki tapu dairesi kaça kadar açık 2020 nasıl ? İşte tapu mesai saatleri 2020 detayları ;

Tapu çalışma saatleri bu yılda her yıl olduğu gibi hafta içi her gün sabah 08:00 akşam 17:00 saatleri aralığında vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. 12:00 ile 13:00 saatleri arasında öğle tatiline giren tapu dairesi mesai saati 17:00 itibariyle sonlanıyor. Ayrıca tapu daireleri cumartesi ve pazar günleri, resmi ve dini bayramlarda hizmet vermektedir.

Kısaca tapu dairelerinin görevlerinden bahsedecek olursak ;
Tapu dairelerinde tapu sicilleri düzenli bir şekilde tutulur, tapu planlarının yenilenmesi ve güncellenmesi sağlanır, ülkenin kadastrosu yapılır ve bunun gibi tapu hakkında akla gelebilecek bir çok işlem tapu dairelerinde yapılır.

Tapu alım satım harcı 2020 ne kadar? Tıklayınız.

Tapu dairesi kaça kadar açık 2020 detaylarını sizler için derledik. Tapu çalışma saatleri 2020 detayları ve Tapu ile ile ilgili tüm gelişmeler ve haberler için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181