Mülk Diamond Çerkezköy projesi iletişim!
Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Mülk Diamond Çerkezköy projesi iletişim bilgisi belli oldu. Açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, sauna, akıllı ev sistemi, oyun salonları, kamelyalar, yürüyüş alanları, çocuk oyun parkı, açık spor alanları, basketbol ve futbol sahası gibi sosyal alanların bulunduğu Mülk Diamond Çerkezköy projesi 6 bin 220 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Mülk Diamond Çerkezköy projesi toplam 100 adet daire olarak planlanıyor. Daire büyüklüklerinin 120 ile 151 metrekare arasında değişim gösterdiği Mülk Diamond Çerkezköy projesi 20 bin metrekare insaat alanına sahip.

2+1 daireleri 120 ile 126 metrekare, 3+1 daireleri 151 metrekare büyüklüğünde planlanan Mülk Diamond Çerkezköy projesi Tekirdağ Çerkezköy'de konumlandırılıyor.

Mülk Diamond Çerkezköy projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Mülk Diamond Çerkezköy projesi fiyat için tıklayınız.

Mülk Diamond Çerkezköy projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Mülk Diamond Çerkezköy projesi iletişim!

Web: xn--mlkyap-3ya34b.com.tr/portfolio/mulk-diamond/

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181