Tekirdağ Çorlu Kemalettin TOKİ ihalesi bugün yapılacak!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Kemalettin Mahallesi'nde inşa edilecek olan Tekirdağ Çorlu Kemalettin Toki projesinin ihalesi bugün yapılacak.

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Tekirdağ Çorlu Kemalettin Toki projesinin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. Tekirdağ Kemalettin Toki ihalesi e-ihale yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Tekirdağ Kemalettin Toki evleri 2022 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

760 konuttan oluşacak olan Toki Tekirdağ Çorlu Kemalettin 2022 projesi kapsamında 35 adet dükkan, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. 

Tekirdağ Çorlu Kemalettin Toki ihale detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çiseli Şahin 2 yıl önce

Kura da çıkanlar nasıl bilgi verileçek

banner182

banner181