Atek Adress İzmir'de yükseliyor!
2010 yılından sonra inşaat sektörüne giren Atek Yapı, Buca'da ürettiği 172 adet 1+1 ve Karşıyaka Örnekköy'de Yücesoy Mühendislikle birlikte yaptığı Park Yücesoy'un ardından, şimdi de Stadyum Metro Durağı ile 3. Sanayi Sitesi'nin tam karşısında, yeni yapılan Bölge İstinaf Mahkemeleri'nin hemen yanın da, 27 katlı Atek Adress İş Mer kezi'ni yaşama geçiriyor. 6 tıp ofisten oluşan projenin inşaatının 20 aydır sürdüğünü belirten, firma sahibi Tolga Hikmet Duğles, "İş merkezi olarak İzmir'deki en yüksek binalardan biri olma özelliğini taşıyan Atek Adress'teki ofislerin büyüklüğü, 70 ile 250 metrekare arasında değişiyor. Yüzde 60'lık satış oranına ulaştığımız projeyi, Eylül 2016'da sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz" dedi.

Konuta eğilecekler
Çok merkezi bir yerde olduklarını vurgulayan Duğles, "Metrekare fiyatımız 6,500 lira. Alıcıların yüzde 90'ı, ofisleri kullanım amaçlı olarak ter cih etti. Ağırlıklı olarak hukukçu, mali müşavir ve şirketlerden başvuru alıyoruz" diye konuştu. Konut projelerine yöneleceklerini belirten Tolga Hikmet Duğles, Güzelbahçe-Seferiyolu üzerinde, Yelki fmda 35 villadan oluşan bir çalışmaları olacağını belirterek, "İçinde yürüyüş alanları ve sosyal tesislerin bulunacağı projeye 2017'de başlayacağız" vurgusunu yaptı. Duğles, ana işlerinin inşaat olduğunu, i Ulukent ve Bornova'da da girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

Atek Adress proje Özellikleri
-Akıllı bina
-Kat bahçeleri-balkon
-Toplantı ve konferans salonları
-Fitness salonu
-Yemek alanları
-Tuvalet-mutfak
-Kuru temizleme alanı

Milliyet İzmir Ege Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181