Bulvar İstanbul Cadde satışa çıkıyor!
Mimar Sabri Paşayiğit’in önderliğinde SPDO’nun Başakşehir’de inşaatına devam ettiği Bulvar İstanbul'un ticari ünitelerinin yer aldığı Bulvar İstanbul Cadde kısa bir süre sonra satışa çıkıyor.


230.000 metrekarelik alanda1711 adet konut kapasitesi ile yükselen Bulvar İstanbul, ticari ünitelrin bulunduğu Bulvar İstanbul Cadde, rezidanslar ve daha az katlı olan butik konut birimlerinden oluşuyor.


SPDO tarafından tasarlanan projede; çevresel bağlamlar dikkate alındığında üzerinde en çok durulan konulardan biri arazinin eğimi olmuş. SPDO, konutları eğime göre konumlandırarak araziye en az müdahale edecek şekilde bir organizasyon şeması planlamış. Böylelikle arazideki yerleşim en düşük enerjiyle mümkün olan en yüksek verim alınacak şekilde kurgulanmış durumda.

22 ayda %97 satış başarısına ulaşan proje, 2014 yılı ilk altı aylık diliminde Emlakkonut projeleri içinde en yüksek satışı yakaladı. Lokasyonu ile çok değerli bulunan ve hızla gelişen Başakşehir’in en avantajlı konumunda yer alan Bulvar İstanbul projesi bu süre içinde yatırımcısına yaklaşık %100 kazandırdı. 

Ticari üniteler satışa çıkıyor
Bulvar İstanbul Cadde’de, 24 adet çeşitli büyüklüklerdeki mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 adet cafe ve kreşin satışı gerçekleşecek.

Konumu itibari ile 4 bin konutta 20 bin kişiye hizmet verecek Bulvar İstanbul Cadde dükkanları,yenişehir olarak nitelendiren Yeni İstanbul’un parlayan yıldızı Başakşehir’de Haziran 2016 itibarıyla hayata geçiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181