TOKİ 2020 indirim kampanyası başvuruları yarın başlıyor!
Toki'den ev sahibi olan vatandaşlar tarafından merakla beklenen Toki 2020 indirim kampanyası başvuruları yarın alınmaya başlıyor.

Peki Toki 2020 indirim kampanyası başvuruları nereye yapılacak, başvuruları ne zamana kadar sürecek? İşte Toki indirim kampanyası 2020 detayları...

Vatandaşlar tarafından oldukça merak edilen Toki indirim kampanyası 2020 için başvurular 6 Mayıs 2020'de başlayıp 19 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecek. Borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yüzde 20 indirim uygulanacak. Ayrıca borcunun tamamını kapatamayacak kişilerde borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yapacakları peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasından yararlanacabilecek. 

Toki'nin indirim kampanyasından ancak geri ödeme taksiti 2018 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve işyerleri sahipleri faydalanabilecek. Toki'nin indirim kampanyası kapsamındaki projelerindeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibariyle TOKİ'ye aidat ve herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor. Kampanyaya taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler dahil edilmedi.

Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecekler.

Toki indirim kampanyası için bankalar ve kredi koşulları şu şekilde;


Toki 2020 indirim kampanyası detaylarını sizler için derledik. Toki indirimleri ne zaman 2020 sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181