TOKİ 50 bin konut başvuru ücreti!
Düşük ve orta gelirli vatandaşlara yönelik üretilecek olan Toki 50 bin konut başvuru ücreti detaylarını sizler için araştırdık.

Başvuruları 6 Mart 2019 tarihi itibari ile başlayan Toki 50 bin konut başvurusu 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek. Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki sosyal konut 2019 başvuru kapsamında talep toplama işlemleri Ziraat Bankası ve Halk Bankası tarafından yürütülecek.

Toki 50 bin konut başvuru ücreti detayları şu şekilde;
Toki 50000 konut başvuru ücret '2+1' konutlar için 500 lira, '3+1' konutlar için ise 1000 lira olarak belirlendi.

50 bin konutun inşa edileceği Toki 50 bin sosyal konut projesi ile 120 ay yada 240 ay vade ile kira öder gibi ev sahibi olunabilecek. Sosyal konut projesi kapsamında ile etapta İstanbul'da 6 bin 300 konut, Ankara'da 2 bin 934 konut, İzmir'de 2 bin 500 konut ve Adana'da 2 bin 200 konut için talep toplanacak.

Toki 50 bin konut fiyatları için tıklayınız.
Toki 50 bin konut başvurusu nereye yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.
Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki 50 bin konut başvuru şartları için tıklayınız.
Toki 50 konut başvuru nasıl yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.

Toki 50 bin konut başvuru ücreti detaylarını sizler için derledik. Toki 50 bin sosyal konut başvuru ücreti ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
piç 5 yıl önce

senin yapacağn sitenin aq ben

Avatar
Sezgin 5 yıl önce

Toki kurasindan çikmadim ön ödeme yapilan 500 tlziraat bankasi neden milletin parasini geri ödemiyorsun nasil devlet bankasisin alirken iyisin vermeye geldimi salla oh ne güzel yeni çiftlikbankmi kurdunuz haberimiz yok

Avatar
Sezgin 5 yıl önce

Toki kurasindan çikmadim ön ödeme yapilan 500 tlziraat bankasi neden milletin parasini geri ödemiyorsun nasil devlet bankasisin alirken iyisin vermeye geldimi salla

Avatar
Sezgin 5 yıl önce

Toki kurasindan çikmadim ön ödeme yapilan 500 tlziraat bankasi neden milletin parasini geri ödemiyorsun nasil devlet bankasisin

banner182

banner181