TOKİ açık satış listesi Şubat 2019!
TOKİ açık satış listesi Şubat 2019 detaylarını sizler için araştırdık. Çoğunlukta dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan TOKİ, Türkiye'nin dört bir yanında kimi kuralı kimi kurasız satışlarını sürdürüyor.

Türkiye'nin birçok yerinde konut üreten TOKİ konut satışı yaparken her proje için ayrı ayrı belirttiği tarihlerde başvuru topluyor. TOKİ tarafından açık satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor.

Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik gösteriyor ve açık satışta olduğu tarihler TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor. Bu kapsamda bizde sizler için TOKİ kurasız ev satışı ve illere göre TOKİ satışları 2019 detaylarını derledik.

TOKİ açık satış listesi Şubat 2019 şu şekilde;




TOKİ açık satış listesi Şubat 2019 detaylarını sizler için derledik. TOKİ kurasız satış 2019 hangi illerde ve kurasız toki evleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181