TOKİ afet konutlarına başvuru nereye yapılır?
Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üretmine devam eden Toki afet konutlarına başvuru nereye yapılır sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Türkiye'nin birçok şehrinde konutlar inşa eden Toki afet konutlarına başvuru nereye yapılır sorusunun yanıtı belli oldu. İşte merak edilen Toki afet konut başvurusu nereye yapılacak sorusunun tüm detayları...

Türkiye'de Afet Konut Projeleri, TOKİ ile Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın işbirliği ile hayata geçiriliyor.  İnşa edilen afet konut projeleri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı veya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine başvurmak gerekiyor. 

Toki, afet bölgelerinde oluşan konut açığının giderilebilmesi için konutlar üretir. Bu üreteceği konutlar için bedelsiz arazi devralabilme, afetzedelerin kuracakları kooperatiflere veya kendi yapacakları konutlara uygun şartlarda kredi verme gibi konutlarda yetkilendirilebilir. 

Toki afet konutlarına başvuru nereye yapılır sorusunun yanıtını sizler için derledik. Toki afet konutları başvuru detayı için sayfamızı takip edeiblirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181