TOKİ Başkanı istifa mı etti?
Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan'ın görevden ayrılması ile TOKİ Başkanı istifa mı etti sorusu gündeme geldi. Bizde sizler için bu sorusunun cevabını araştırdık.

TOKİ Başkanı istifa mı etti sorusunun cevabı şu şekilde;
1967 yılı doğumlu olan TOKİ Başkanı Ergün Turan, İstanbul Fatih Belediye Başkanı adayı olmak için istifa etti. Yani sorunun cevabı evet TOKİ Başkanı istifa etti.

Ergün Turan kimdir?
Evli ve 4 çoçuk babası olan Mehmet Ergün Turan, 1967 yılında İstanbul Bakırköy’de doğdu. 1990'da İstanbul Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Fakültesi’nden mezun olan Ergün Turan, 1999-2014 dönemlerinde Güngören ilçesinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyeliği görevini yaptı.

1999-2005 yılları arasında Güngören Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı, İBB Meclisi İmar Komisyonu Üyeliği ve Başkanlığı, İBB Encümen Üyeliği, 2007-2009 döneminde İBB Meclisi 2. Başkan Vekilliği görevlerini yürüten Mehmet Ergün Turan, 2009-2014 yılları arasında İBB Meclisi Grup Başkan Vekilliği yaptı.

18 Nisan 2014 tarihinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı görevine gelen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan görevinden istifa etti.

Yeni TOKİ Bakanı Ömer Bulut hakkında detaylar için tıklayınız.

TOKİ Başkanı istifa mı etti sorusu ile ilgili gelişmleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181