TOKİ başvuru vekaletname!
Türkiye'nin birçok şehrinde konut üretimi yapan Toki başvuru vekaletname nasıl oluyor sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Uygun fiyatlı olarak ürettiği konutlar ile dikkat çeken Toki konut satışı yaparken her proje için ayrı ayrı belirttiği tarihlerde başvuru topluyor. Alt gelir ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki belirlediği tarihlerde kişilerin başvurularını topluyor ve gerekli başvuru sayısına ulaşınca kura ile hak sahiplerini belirliyor. 

Bazı durumlarda ise vekaletname yoluyla başvurular kişinin adına başkası tarafından yapılabiliyor. Peki Toki vekaletname belgesinde hangi konutların yer alması gerekiyor?

-TOKİ Başkanlığı’nca satışa sunulan konutlardan satın almak üzere başvuruda bulunmaya, 
-Konut seçmeye, 
-Gayrimenkul satış sözleşmesi imzalamaya, 
-Satın almış olduğum konutun peşinatını ödemeye ve borçlanmaya, 
-Taksitlerini yatırmaya, 
-Konutu teslim almaya, 
-Damga Vergisi, KDV, banka komisyonu ve diğer masrafları yatırmaya, 
-Konut seçim, konut teslim tutanağı, konut tespit föyünü ve bu husustaki tüm evrakları imzalamaya yetkilidir hükümlerinin bulunması gerekir.

Toki başvuru vekaletname detaylarını sizler için derledik. Toki başvuru vekalet belgesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Toki başvuru şartları 2019 için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181