TOKİ başvurusu hangi bankaya yapılıyor?
Uygun fiyatlı ürettiği konutlar ile dikkat çeken Toki başvurusu hangi bankaya yapılıyor sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. 

TOKİ konut satışı yaparken her proje için ayrı ayrı belirttiği tarihlerde başvuru topluyor. TOKİ'nin tüm satışlarında başvurular şehrin ilgili Ziraat veya Halk bankasına, satış duyurularında ilan edilen süreler içerisinde yapılabiliyor. TOKİ başvuru sırasında başvuru formu ve gerekli bazı evraklar isteniyor.

Toki 2019 başvuruları nereye yapılıyor ?
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki başvurusu hangi bankaya yapılıyor sorusunun detayları şu şekilde; Toki başvuru bankaları satışa sunulan ilin ilgili T. Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş şubeleri olarak belirlendi.

TOKİ başvuru belgeleri şu şekilde;
1. Nüfus Cüzdanı fotokopisi (Aslına bakılacaktır.),
2. Hane halkı gelirinin en fazla net 2.600 TL olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,
- Başvuru sahibi evli ise kendisi, eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)
- Başvuru sahibi veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belgeleri,
3. Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Bunların Dul ve Yetimlerinin, kredi kullanım durumuna göre T.C. Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nden alacakları “Belgeyi” veya “Kimlik Belgesi”,
4. Gazilerin, T.C. Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nden alacakları “Gazi Kimlik Belgesi”,
5. Engelli vatandaşlarımızın, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden en az % 40 engelli olduğuna dair alınmış sağlık heyet raporu.

Toki başvurusu hangi bankaya yapılıyor sorusunun detaylarını sizler için derledik. Toki başvuru yerleri 2019 ve Toki başvuruları nereye yapılıyor 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181