TOKİ'den 20 ilde açık artırma 8 Mart'ta!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 20 ayrı şehirde bulunan, toplam 1.033.562,99 metrekare büyüklüğe sahip toplam 110 adet arsa açık artırma yöntemi ile satışa sunulacak.

TOKİ'nin 20 ilde satacağı arsaların açık artırması 8 Mart 2018 tarihinde saat 13:30'da yapılacak. TOKİ arsa açık artırması TOKİ Salonu Bilkent/Ankara merkez ve www.emlakyonetim.com.tr’den internet bağlantıları ile gerçekleştirilecek.

Toplam 818.479.123,60 TL muhammen bedel ile satışa sunulacak arsalar Afyon, Ankara, Bitlis, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Giresun, İstanbul, İzmir, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Van, Ağrı, Aydın, Bursa, Erzincan, Hatay ve Kayseri'de yer alıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın arsaları, Emlak Yönetim Hizmetleri ve Tic. A.Ş. tarafından düzenlenecek Açık Artırma toplantılarında alınacak tekliflerin idare tarafından değerlendirilmesi yöntemiyle satışa sunulacak.

TOKİ açık artırma listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181