TOKİ emekli başvuru 2019!
TOki 50 bin konut projesi ile 67 ilde talep toplama modeli ile inşa edilecek projeler için başvurular devam ediyor. Toki emekli başvuru 2019 tarihleri ve detayları ise emekli vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

İşte tüm detyaları ile Toki emekli başvuru 2019 bilgileri;

50 bin sosyal konut projesi kapsamında Emekli Vatandaşlara konut sayısının %25’i kadar kontenjan ayrılacak ve gerek görüldüğü takdirde kura ile hak sahipleri belirlenecek. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacak. Talep toplama kapsamında emekli toki 2019 hangi illerde sorusunun cevabı için tıklayınız.

Emekliye toki evleri 2019 kapsamında başvuruları devam eden kuralı satışlar ise şu şekilde;
Denizli Merkezefendi Karaköy TOKİ - son başvuru tarihi 22 Mart 2019
İzmir Kemalpaşa TOKİ - son başvuru tarihi 29 Mart 2019
Karabük Belen TOKİ - son başvuru tarihi 22 Mart 2019
Kocaeli Gölcük TOKİ - son başvuru tarihi 22 Mart 2019

Başvuruların 26 Mart - 5 Nisan tarihleri arasında toplanacağı ​Toki 50 bin konut emekli başvuru belgeleri detayları şu şekilde;
- Kimlik Fotokopisi,
- Emekliler, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge veya yazıyı, ibraz edecek

Toki emekli başvuru 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. toki emekliye ev 2019 bursa ve emekliye toki evleri hangi illerde 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki emekli başvuru şartları için tıklayınız.
TOKİ emekliye ev nereye başvurulur tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181