TOKİ erken ödeme kampanyası 2019!
Her yıl düzenli olarak yapılan Toki erken ödeme kampanyası 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Toki erken ödeme kampanyası 2019 detayları şu şekilde;
Toki erken ödeme 2019 ne zaman sorusunun cevabı netlik kazandı. TOKİ'den konut veya işyeri sahibi olan kişileri ilgilendiren borç kapatma indirimi 2019 kapsamında 21 Mart 2019 itibari ile başlıyor. Geri ödemeleri devam eden Toki konut sahiplerinin yararlanacağı Toki erken ödeme 2019 kampanyası 19 Nisan'da sona erecek.

Toki yüzde 22 indirim kampanyasından borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları faydalanabilecek. Yüzde 22 indirimin uygulanacağı TOKİ peşin ödeme indirimi 2019 kampanyası bütün borç bakiyesini kapatamayacak kişileri de kapsıyor. TOKİ'ye olan borcunun tamamını ya da borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla peşin ödeme yapan kişiler yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanabilecek.

Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki indirim kampanyası 2019 kapsamında 2017 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2017 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahiplerini kapsayacak. 

Toki erken ödeme kampanyası 2019 ​detaylarını sizler için derledik. Toki erken ödeme indirimi 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.
Toki 50 bin konut projesi başvuru detayları için tıklayınız.

TOKİ erken ödeme indirimi nasıl hesaplanır tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Leyla 5 yıl önce

Toki 2019 indirimli kampanyası ikinci kez nezaman

banner182

banner181