TOKİ hangi illerde konut yapacak 2018!
TOKİ hangi illerde konut yapacak 2018 sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Uygun fiyatlı konut üretimi yapan TOKİ yeni projeleri için ihalelerini de her ay düzenli olarak gerçekleştiriyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye'nin dört bir yanında yeni projeler üretilmeye devam ediyor. Yeni Toki evleri için inşaat çalışmalarına başlanmadan önce projeler ihale çıkıyor. İhale sonucunda projelerin inşaat çalışmaları başlıyor.

TOKİ hangi illerde konut yapacak 2018 sorusunun cevabı şu şekilde;

-Batman Hasankeyf TOKİ Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut

İhalenin tarihi ve saati: 17.10.2018 - 14:30​
Batman Hasankeyf TOKİ evleri ihalesi detaylı bilgi için tıklayınız.

- Ankara Etimesgut Etiler TOKİ 146 Adet Konut

İhalenin tarihi ve saati: 18.10.2018 - 14:30
Ankara Etimesgut Etiler TOKİ evleri ihalesi detaylı bilgi için tıklayınız.

TOKİ hangi illerde konut yapacak 2018 sorusunun cevabını sizler için haberimizde derledik. Toki nerelerde ev yapacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181