TOKİ ikinci indirim kampanyası 2021 ne zaman?

Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki ikinci indirim kampanyası 2021 ne zaman sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Toki ikinci indirim kampanyası 2021 ne zaman sorusunun detayları şu şekilde;
21 Nisan 2021 tarihinde başlatılan bu yılki ilk toki indirim kampanyası 28 Mayıs 2021 tarihinde son buldu. Yüzde 20 indirimin uygulanacağı Toki indirim kampanyası Eylül 2021 detayları belli oldu. Bu yıl ikinci kez başlatılacak olan kampanya 21 Eylül 2021 tarihinde başlayıp 19 Ekim 2021 tarihinde son bulacak. 19 Ekim 2021 tarihinden sonra yapılacak olan borç kapatma işlemlerinde ise bu indirim uygulanmayacak.

Toki'nin erken ödeme indirimi kampanyası kapsamında borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yüzde 22 indirim uygulanacak. Ayrıca borcunun tamamını kapatamayacak kişilerde borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yapacakları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanacabilecek. 

Toki'nin indirim kampanyası kapsamındaki projelerindeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla öncelikle borç kapatmanın yapıldığı aya ait taksit ödemelerini yapmış olması zorunluluğu bulunuyor.  Ayrıca geriye dönük taksit ve emlak vergisi borcu bulunmaması gerekiyor.

Bu kampanyadan geri ödeme taksitleri en geç 2020 yılı haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri alıcıları yararlanabilecek. Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan konut ve iş yeri alıcıları indirim kampanyasından yararlanamayacak.

Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecekler.

Toki ikinci indirim kampanyası 2021 ne zaman sorusunun detaylarını sizler için derledik. Toki 2021 ikinci indirim kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181