TOKİ ödemeleri koşulları nasıl oluyor 2019?
Birçok TOKİ konut sahibinin merak ettiği Toki ödemeleri koşulları nasıl oluyor 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik.

Toki ödemeleri koşulları nasıl oluyor 2019 sorusunun detayları şu şekilde;
Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan toki ödemelerinin başladığı tarih her proje için farklılık gösteriyor. Bu kapsamda ödemeler projenin sözleşme imzalama tarihini takip eden aydan itibaren başlıyor. Aylık taksit miktarları ise başvuru ilanlarında detaylı olarak yazıyor.

TOKİ'den konut sahibi olan kişiler güncel Toki taksit ödeme tablosu detaylarını 'https://taksit.toki.gov.tr/' adresinden öğrenebildikleri gibi artık 'https://www.turkiye.gov.tr/toki-taksit-odeme-plani-sorgulama' adresinden de online takip edebilecek. 

Toki ödemeleri koşulları nasıl oluyor 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. Tokinin ödeme koşulları 2019  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki tasitleri sabitlenecek 2019 detayları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181