TOKİ sözleşme için gerekli evraklar!
Alt gelir ve orta gelir grubuna yönelik konutlar inşa etmekte olan Toki sözleşme için gerekli evraklar nelerdir sorusunun yanıtını sizler için araştırdık. 

Türkiye'nin birçok şehrinde konut üretimi yapan Toki sözleşme için gerekli evraklar nelerdir sorusunun yanıtı belli oldu. İşte Toki sözleşme imzalama için gerekli evraklar...

1. İl/İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden onaylı vukuatlı nüfus kayıt örneği ve adrese dayalı kayıt sistemine göre alınacak olan il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ettiğini kanıtlayacak belge (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuranlar için 3 (üç ) yıl),

2. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç olmak üzere diğer 3 kategoriden hak sahibi olarak belirlenen vatandaşlar, İl/İlçe Tapu Sicil Müdürlüğü’nden başvuru sahibinin kendisine, eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklarına ait tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız gayrimenkulün bulunmadığına dair belge ile sözleşme işlemlerini gerçekleştirebilir.

Toki sözleşme için gerekli evraklar sizler için derledik. Toki sözleşme için gerekli belgeler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Toki başvuru bankaları için tıklayınız.
Toki taksitleri ne zaman ödenecek ? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181