TOKİ Yalı Ataköy açık artırması bugün yapılacak!
İstanbul Bakırköy'de yer alan Toki Yalı Ataköy açık artırması bugün yapılacak.

Toki Yalı Ataköy açık artırması 19 Aralık 2019 detayları şu şekilde;
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki tarafından Yalı Ataköy açık artırması 19 Aralık 2019 Perşembe günü saat 14.00’de TOKİ’nin İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda yapılacak. Açık artırmaya internetten üzerinden de (www.emlakyonetim.com.tr) teklif verilebilecek.

43 konut ile 8 iş yerinin satılacağı İstanbul Bakırköy Yalı Ataköy projesinde bulunan konut ve iş yerlerine yüzde 50 peşin 24 ay vade ile sahip olabilecek. 

Başvuru sırasında neler gerekecek;
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan ve 18 yaşını doldurmuş olan gerçek kişiler ile Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uygun kurulmuş tüzel kişilikler başvuru yapabilecektir.
- Fotoğraflı nüfus cüzdanı,
- Vatandaşlık kimlik ve Vergi sicil numaraları,
- Yetkili Banka Şubelerine Nakit olarak;
- muhammen bedeli 4.999.999.- TL’ye kadar olanlar için 100.000.-(Yüzbin) TL,
- muhammen bedeli 5.000.000.- TL ve üstünde olanlar için 200.000.-(İkiyüzbin) TL, katılım teminatı ödemek zorundadırlar.
- Başvuruların vekaleten yapılması durumunda, satışlarla ilgili tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekaletname,
- Başvuru bir tüzel kişilik adına yapılacak ise, Şirketin yetki belgesi ve yetkili kişinin vekalet ile imza sirküleri. (Alıcılar başvuru sırasında “Açık Artırma Satış Şartnamesi”ni imzalayacaklardır.)

Yalı Ataköy satış listesi için tıklayınız.
Yalı Ataköy şartname için tıklayınız.
Yalı Ataköy duyuru için tıklayınız.

Toki Yalı Ataköy açık artırması 19 Aralık 2019 detaylarını sizler için derledik. Yalı Ataköy satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181