Torbalı'da TOKİ başvurularına yoğun ilgi!
Yoğun talebin olduğu evlerin nerede yapılacağı henüz netlik kazanmazken özellikle kiracılar ev sahibi olma hayaliyle birimlere koşuyor Henüz nereye yapılacağı netlik kazanmayan ancak talep doğrultusunda yapılacağı söylenen konutlar için şimdiden imza sayısının 3 bini geçtiği bilgisine ulaşıldı.

Torbalı'da yapılması planlanan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evleri için talepler alınmaya devam ediyor. Biraz peşinat verip taksitle uygun ev almanın hayallerini kuran binlerce kişi TOKİ anketlerini doldurmak için ilgili yerlere başvuru yapmaya başladı. Günde yüzlerce talebin alındığı belirtilirken en çok talebin Torbalı'nın yükselen değeri olan Ayrancılar'dan geldiği söylendi. Henüz nereye yapılacağı netlik kazanmayan ancak talep doğrultusunda yapılacağı söylenen konutlar için şimdiden imza sayısının 3 bini geçtiği bilgisine ulaşıldı.

KİRACILARIN EV UMUDU
TOKİ anketleri doldurulmaya devam ediliyor. Günde yüzlerce kişi ev hayallerini gerçekleştirmek için ilk adımı talep formlarına imza atarak gerçekleştirmeye çalışıyor. 37 yıldır kirada olduğunu belirten 58 yaşındaki Gülistan Söğüt, "Yıllardır kira ödüyoruz. Baba evinde de ödüyorduk kendi evimde de ödüyorum. TOKİ bizim için umut oldu. İnşallah bir an önce talepler yerine ulaşır da netlik kazanır. Taksitle ev sahibi olabiliriz ancak başka türlü bu bizim için hayal olur. Şimdi talebi doldurduk. İnşallah kura da bize çıkar" şeklinde belirtti. TOKİ talep formları ilgili yerlerde alınmaya devam ediyor.

İbrahim DANIŞ/Büyük Torbalı Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hülya gök 7 yıl önce

Torbalı toki evleri için başvurusu ne zaman başlayacak ben izmirde oturuyorum çok istiyorum bilgi verirmisin teşekkürler

Avatar
Hülya gök 7 yıl önce

Bilgi verirmisiniz teşekkürler

banner182

banner181