Tunceli Aktuluk TOKİ kura tarihi!
6 adet konut için Tunceli Aktuluk Toki kura tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Tunceli Merkez Aktuluk Baldan Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Tunceli Aktuluk toki başvuruları 9 Temmuz ila 12 Temmuz 2019 tarihleri arasında kabul edilecek.

Tunceli Aktuluk Toki kura tarihi detayları şu şekilde;
Başvuru tarihi devam eden Tunceli Aktuluk Toki kura sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni 26 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Tunceli Aktuluk Toki kura çekilişinden sonra sözleşme imzalama tarihi asil hak sahipleri için 1-9 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Tunceli Aktuluk Toki evleri yedek hak sahipleri ise sözleşmelerini 26-29 Ağustos 2019 tarihleri arasında imzalayacak.

Kura olmaması durumunda Sözleşme imzalama işlemleri 29 - 31 Temmuz 2019 tarih aralığında TOKİ tarafından gönderilecek olan sözleşme imzalama programı dikkate alınarak, sözleşme imzalayabilecek.

Tunceli Aktuluk Toki kura tarihi ve diğer tarihler için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181