Alexa'dan yenilikler: Anahtar Kelime Aracı ve Aylık Benzersiz Ziyaretçi
Amazon.com tarafından yönetilen Alexa sitesi, Web sitelerinin trafiklerini kullanıcılarına başarılı bir şekilde sunan bir firma olarak tanılıyor. Dünya ve ülkesel olarak web sitelerinin derecelerini gösteren Alexa, bugün yeni özellikleri ile daha ayrıntılı bilgiler sunacağını duyurdu.

Alexa'dan yenilikler: Anahtar Kelime Aracı ve Aylık Benzersiz Ziyaretçi (Etiketler: alexa, alexa nedir, alexa rank nedir, alexa türkiye, alexa sıralaması, alexa site ekleme, alexa tr, alexa kayıt, alexa düşürme, alexa indir, alexa değeri, alexa tolbar, alexa türkiye sıralaması, alexa rank yükseltme, alexa kodu, alexa toolbar)

Aylık Benzersiz Ziyaretçi
Alexa’nın yeni özelliği “Aylık Benzersiz Ziyaretçi” sayesinde; sitenizin gerçek seyirci sayılarını öğrenebilir ve yeni aylık benzersiz ziyaretçi sayısı ile potansiyel gücünüzü ortaya çıkarabilirsiniz. Bu değerler en net rakamı vermek için günlük olarak güncelleneceğini belirtelim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181