Decovita Seramik'in yeni serisi ile seramik karolara metalik ışıltılar aktarılıyor!
İlhamını doğadan alan Decovita Seramik, yeni koleksiyonu Metallic ile iç mekanlarda görsel bir şölen sunuyor. Koleksiyonda yer alan Nickel ve Alchemy, metal elementlerin çarpıcı renklerini, yüzeylerindeki ışıltıyı ve oksitlenmiş görünümlerini özgün bir tasarımla buluşturuyor.

Nikele modern yorum
Gümüşten kızıla uzanan parıltılarıyla yaşam alanlarına eşsiz bir hava katan Nickel koleksiyonu, nikel elementinin zorlu doğa şartlarındaki binlerce yıllık yolculuğuna tanıklık ediyor. Koyu renkli yüzeyin içindeki oksitlenmiş görünüm seramiğe derinlik verirken, uygulandığı mekana da modern bir stil kazandırıyor.

Dört elementin sırrı
Hava, toprak, su ve ateşten ilham alan Alchemy ise evrenin bu dört elementinin çarpıcı güzelliğini yaşam alanlarına taşıyor. Seramiğin deseni ve oksitli görünümü de ismini aldığı simya gibi gizemli bir görünüm sunuyor.

Decovita’nın tüm ürün gruplarında olduğu gibi Metallic koleksiyonu da hem yer hem de duvar karosu olarak uygulanabiliyor. Büyük ebatlarıyla trend bir görünüm sergileyen seramikler, zengin renk seçenekleriyle her zevke hitap ederken evlerden ofislere, otellerden restoranlara kadar tüm alanlara mükemmel uyum sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181