Kalebodur’dan Max Marmi serisi!
Kalebodur, 1 metre eni, 3 metre boyu ve sadece 3 milimetre kalınlığıyla dünyanın en büyük ebatlı, en ince ve esneyebilen porselen seramiklerinden olan Kalesinterflex ürün grubuna, yeni seriler eklemeye devam ediyor. Yepyeni bir teknoloji ile hayata geçen Max Marmi serisi, büyük ebatlı ve ince yapısından dolayı oldukça geniş bir kullanım alanında uygulama imkanı sunuyor. 

Mermerin doğallığından vazgeçemeyenlere
Mermerin doğal görünümünden vazgeçemeyenler için ideal bir seçenek olan Max Marmiserisi, iç mekandan cepheye kadar tüm kullanım alanlarında mükemmel sonuç veriyor. 100x300 cm gibi büyük ebadıyla öne çıkan Max Marmi serisi, ayrıca istenilen boyutta kesilerek de sunulabiliyor. 

‘Openbook’ dekor seçeneğiyle de mekanları özelleştirme imkanı sağlayan Max Marmiserisi, ‘snow’ ve ‘milk’ olmak üzere iki farklı beyaz mermer seçeneği ile tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunuluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181