"Mimar Benim" ile evinizin rengini seçmek çok kolay!
Trendsetter kimliği ve Renxmatik sistemiyle renk kavramına yeni bir boyut kazandıran Filli Boya, yeni dönemin renklerinin daha elegan kullanımları beraberinde getireceğinin altını çiziyor.

Vizon, krema rengi, bronz, acı kahve-yeşil , gri maviler ve meditasyon renkleri en çok tercih edilenler arasında.



Zemin Ve Duvar Renklerinde Dikkat Edilmesi Gereken Renkler!
Renk seçimi yaparken zemin ve duvar rengi uyumu önemli rol oynamaktadır. Bu yüzden neon renklere dikkat! Genelde evlerimizde ahşap ve tonlarında parke kullanımı olduğundan Neon renk uygulamalarında hoş olmayan görüntüler ortaya çıkabiliyor. Bu yüzden zemin beyaz, gri ve tonlarında ise bu renkler amacına doğru hizmet etmiş olur.

Kararsız Ev Sahipleri İçin…
Kişisel sempati ve seçimler önemli. Elegan tonlar kararsız ev sahipleri için ideal bir palet. Daha çok ten rengine yakın bej skalalar, grimsi mavi beyazlar…. Yormayan, her türlü dekoratif ürünle uyum sağlayan garantici renkler bunlar. Özellikle kararsız ev sahipleri için hayata geçirilen “Mimar Benim” uygulaması, son teknoloji fonksiyonları, trend renk ve kartelaları ile yaşam alanlarını boyatmadan önce kullanıcıların gerçeğe en yakın haliyle görmesini sağlıyor.

Böylece acaba renk duvarımda nasıl durur, pişman olur muyum? endişesi ortadan kalkıyor. Kullanımı da çok basit. Boyayacağınız alanın fotoğrafını çekiyorsunuz, dijital kartelalardan veya bir nesnenin fotoğrafından beğendiğiniz rengi ve tonu seçip uyguluyorsunuz. Sonrasında evinizin boyattıktan sonraki halini önceden sanal ortamda anında görmüş oluyorsunuz.

Kullanılmaması Veya Dikkat Edilmesi Gereken Renkler!
İki farkı tonda neon renkler. Neon yeşil ve neon pembeler hatalı renk kombinleridir. Kobaltlar ve siyah kullanımları her zaman cesur bulunur ama doğru renk ile kombinlendiğinde. Mesela siyah ve lacivert bir kombinin pek uygun olmadığını söyleyebilirim. Siyah beyaz kombini dışında diğer tüm ana renklerin beraber kullanımı hatalı kombinlerdir. Yaşadığınız yerde hoş bir duygu yaratmaz.

Filli Boya’nın 2016 Renklerine Yaşam Alanlarında Eşlik Edebilecek Ürünler
2016 renkleriyle birlikte kullanılacak ürünler uyumlu bir şekilde elegan ve fütüristik dönemlerden alıntı yapıyor. Bu yeni yılda önemli olan elegan seçimler ile geleceğin sentezini yakalayabilmektir. Modern ile rustik tarihi nazik bir şekilde bir araya getiren heykeller, kupalar, battaniyeler, biblolar kişiyi zamansız mekânlarda yolculuğa çıkarıyor.

Güneş Görmeyen / Az Gören Evler İçin Renk Seçimleri
Işıklı ve Monokrom Tonlar
Işıklı ve monokrom tonlar güneşle dost renklerdir. DÜŞ YEŞİLİ® H-346, YILDIZ TOZU Y-971, ADA F-278, KADET MAVİ I-402, AYAZ A-37, KÜLLÜ PEMBE L-542, MAYA R-746, BUZUL A-45, OPAL A-35.

Zihinde her zaman dinlendirici etkiler uyandırdığı bilinen bu temiz tonlar, güneş ışığından gelen sıcak hava dalgalarını da atmosfere geri yansıtmasıyla biliniyor. Zengin seçeneklerden oluşan bu paletle, Akdeniz’in her rengini yakalamak ve kişiye özel, sınırsız renk seçeneği sağlayan Renxmatik sistemi ile mekânlara taşımak mümkün.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181