Seramiksan'dan Verona Serisi!
Seramiksan, İtalya’nın en güzel şehirlerinden Verona’nın romantik havasını ve büyüleyici görselliğini yeni tasarımı Verona serisiyle yaşam alanlarına dahil ediyor. Dijital teknolojiyle üretilen Verona serisi, yaşam alanlarında romantik bir etki isteyenler için iyi bir seçenek sunuyor.

Verona porselen karolar, 60x60 cm ebatında gri ve açık gri renklerinde rektifiyeli olarak üretiliyor. Banyo ve mutfak gibi ıslak zeminler için uygun olan Verona otel, restaurant, cafe gibi birçok yaşam alanında kullanılabiliyor.

Seramiksan, yeni ürünlerini vitrifiye serisiyle tamamlayarak kaliteli yaşam için gerekli teknolojiyi şık bir tasarımla birleştirmeye devam ediyor. Şık ve rahat kullanım için lavaboda Aqua serisi, klozette kare tasarımlı geometrisiyle Luna serisi banyolarda kusursuz bir görünüm sağlıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181