Yozgat TOKİ'de 64 işyerinin açık artırması 28 Haziran'da!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat TOKİ'de 64 işyerinin açık artırması 28 Haziran'da yapılacak.

Yozgat TOKİ müzayedesi 28 Haziran 2018 tarihinde saat 14:002da Yozgat Kültür Merkezi (Medrese Mahallesi Yazar Abbas Sayar Sokak-Saat Kulesinin Yanı) adresinde gerçekleştirilecek.

92 metrekare ila 288 metrekare arasında işyerlerinin bulunduğu Yozgat TOKİ müzayedesi için başvurular 13 Haziran ila 28 Haziran 2018 tarihleri arasında kabul edilecek. Yozgat Merkez Medrese Mahallesi’nde inşaatı bitme aşamasında olan 9 adet ticaret merkezi bünyesinde bulunan 64 işyeri için alıcılar iş yerlerine 480 bin TL’den başlayan fiyatlarla yüzde 50 peşinat ve 60 ay vade ile sahip olabilecek.

Yozgat TOKİ başvuru için gerekenler;
- Fotoğraflı nüfus cüzdanı,
- Vatandaşlık kimlik ve Vergi sicil numaraları,
- Yetkili Banka Şubelerine Nakit olarak;
muhammen bedeli 699.999.- TL ye kadar olanlar için 20.000.-(Yirmibin) TL,
muhammen bedeli 700.000.- TL ve üstünde olanlar için 50.000.-(Ellibin) TL,katılım teminatı ödemek zorundadırlar.
- Başvuruların vekaleten yapılması durumunda, satışlarla ilgili tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekaletname,
- Başvuru bir tüzel kişilik adına yapılacak ise, Şirketin yetki belgesi ve yetkili kişinin vekalet ile imza sirküleri. (Alıcılar başvuru sırasında “Açık Artırma Satış Şartnamesi”ni imzalayacaklardır.)  

Yozgat TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Yozgat TOKİ satış listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181