Kiza İş Merkezi'nde ilk etap tamamlandı!
Doğu Akdeniz Bölgesi'nin en büyük ofis projesi olan Kiza İş Merkezi'nde ilk etap tamamlandı. Adana'da 15 dönümlük arazide 12 bin metrekarelik alanda inşa edilen projenin ilk etabında 280 ofis ve 60 iş yeri bulunuyor. Proje ortaklarından Kurt İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, "İlk etabın tapuları teslim edildi. Projemiz tamamlandığında 990 ofis 287 adet iş yeri olacaktır" dedi.

Balak Metal ve Kurt İnşaat ortaklığıyla kurulan Kiza AŞ tarafından yapılan Kiza İş Merkezi'nde bölge açısından önemli firmalara ev sahipliği yapacağım söyleyen Kurt," Projede yer alan firmalar bölgede büyük istihdam alanları oluşturacaklar. Bir gün içerisinde 5 bin kişinin bu bölgede yaşamasını ön görüyoruz. Günlük sirkülasyonun ise 10 bin kişinin üzerinde olmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Projenin 12 bloktan oluşacağını 5 blokluk kısmının tamamlandığını ve belirten Kurt şöyle konuştu:"Kiza İş Merkezi'nde birçok uluslararası firma yerini aldı ve çok kısa bir sürede hizmete girecek. Bölgede daha önce bu büyüklükte gerçekleştirilmiş nitelikli iş merkezi yoktu. Bir ilki gerçekleştirmiş oluyoruz."

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181