AND Pastel'den ev alana ödeme kolaylığı!
AND Gayrimenkul, İstanbul’un yükselen ilçesi Kartal’da inşası devam eden AND Pastel projesinde,bugüne kadar ev sahibi olmayı ekonomik nedenlerle ertelemiş kişiler için finansman kolaylığı sağlayacak yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında AND Pastel’de ev alacaklar, kredi ödemelerine evlerinin anahtarını teslim aldıktan sonra başlama fırsatı yakalıyor.

Anadolu Grubu’nun köklü geçmişinden aldığı güçle projeler geliştiren AND Gayrimenkul, İstanbul’da genç, eğitimli ve beyaz yakalı nüfusun en çok tercih ettiği lokasyonlardan biri olan Kartal’daki AND Pastel projesinde yeni bir kampanya başlattı.

Kampanya, AND Pastel projesinde ev alacaklara, kredi ödemelerine anahtarlarını teslim aldıktan sonra başlama imkanı getiriyor. Bu anlamda kampanya, konut almayı düşünen ancak bugün ödeme problemi yaşayanlara iyi bir fırsat sunuyor. Kartal’da yapımı devam eden AND Pastel’de anahtar teslimi 2018 yılı Haziran ayında yapılacak.

Ev alacaklara ödeme kolaylığı
AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, yaptıkları araştırmalarda ev alma kararının ertelenmesinin en büyük nedeninin “ödeme” sorunları olduğu belirtti ve bunu aşmak için bu kampanyayı yaşama geçirdiklerini söyledi. Usta, “Özellikle düzenli bir gelirle çalışan, kira ödediği için ev kredisi ödeyemeyeceğini düşünen veya oturduğu evini satmadan yeni bir ev alamayacağını söyleyenler için bir finansal kolaylık sağlamaya çalıştık” dedi.
Proje geliştirmeden önce birçok araştırma yaptıklarını ve bu araştırmalarda ortaya çıkan beklentileri dikkate alarak proje geliştirdiklerini de belirten Usta, “Bugüne kadar birçok araştırma gerçekleştirdik. Evin içini ve dışını bütünsel bir yaşam alanı olarak değerlendirdiğimizde, kullanıcıların konuttan neler beklediğini önyargılarımızdan sıyrılarak geniş kitleler üzerinden sorguladık. Her bir beklenti projelerimizde karşılık buldu. Yeni Nesil Mahalle olarak inşa ettiğimiz bin 250 konutluk AND Pastel de bunun en güzel örneği. Lokasyonuyla dikkat çeken ve yüzde 70’i yeşil alandan oluşan projemizde doluluk oranı kısa sürede yarıyı aştı. Bu aşamada yaptığımız araştırmalar ve gözlemlerimiz bugün en çok satışı 4-5 sene öncesine kadar Kartal’ı bariyer olarak gören Kadıköy, Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye sakinlerine yaptığımızı ortaya çıkardı. Diğer yandan,İstanbul’da konut satın alma nedeni oturum olanların oranı yüzde 64 iken, Kartal’da bu oranın yüzde 73’lere kadar çıktığını gördük. Bunun nedenlerin de biri de iş merkezlerinin Anadolu yakasına taşınması. Projemizden konut alanların yüzde 84’ü beyaz yakalı. Yüksek bir oranda da oturum amaçlı konut alıyorlar. Buradan hareketle AND Pastel’deki keyifli yaşama dahil olmak isteyen ama ödeme sıkıntısı nedeniyle bu kararını erteleyenler için yeni bir kampanya düzenledik. ‘Buyurun gelin, ev almayı ertelemeyin, taksitlerinizi erteleyin. Kredi ödemelerinize evinize taşındıktan sonra kira öder gibi başlayın’ diyoruz” dedi.

Ödemeler 1 Yıl Sonra Başlıyor
Kampanya, Haziran 2018’de teslimleri başlayacak olan AND Pastel’de teslim öncesi avantajlı fiyatlardan yararlanabilme fırsatı sunuyor. Anlaşmalı bankalar ile satın alma işlemi sırasında kredi kullandırılırken, ödemeleri ise 1 yıl sonra teslimlerle başlıyor.

AND Pastel’de ödeme kolaylığı ve finansman avantajına ek olarak 30 Haziran’a kadar devam edecek kampanyada aynı zamanda yüzde 1 KDV avantajı da sunuluyor. AND Gayrimenkul’ün AND Pastel projesinde “60 aya yüzde 0 faiz oranı ve 120 aya yüzde 0.49 faiz oranı” kampanyası da devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181