Avrupa Konutları Yamanevler nerede?
Avrupa Konutları Yamanevler projesi Anadolu Yakasında bulunan Ümraniye İnkılap Mahallesi'nde bulunan boru fabrikası arsası üzerinde inşa edilecek. 
D-100 Karayolu üzerinden rahatlıkla ulaşım sağlanabileceği Avrupa Konutları Yamanevler projesi Alemdağ Caddesi üzerinde konumlanıyor. Canpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne yakın bir konumda yer alan Avrupa Konutları Yamanevler, Hisar Intercontinental Hastanesi'ne sadece 220 metre mesafede yer lıyor.

465 milyon TL yatırım ile yükselecek olan Avrupa Konutları Yamanevler 1672 konut ve 38 ticari üniteden oluşacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile 61 bin 765 metrekarelik arsa üzerine inşa edilecek olan Avrupa Konutları Yamanevler 11 konut ve 2 ofis bloğundan oluşacak.

Avrupa Konutları Yamanevler nerede! İşte lokasyonu... Tıklayınız

Avrupa Konutları Yamanevler İletişim!
Adres: Yamanevler Mahallesi Alemdağ Caddesi No:171 Ümraniye
Telefon: 444 38 25
Web: www.avrupakonutlariyamanevler.com

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181