Bu projede iki daireye bir ağaç düşüyor!
216 Yapı ilk kentsel dönüşüm projesi olan ve İstanbul Kozyatağı’nda inşa edilecek olan 216 Bahar'da proje alanı içinde yer alan 30'dan fazla asırlık ağacı korumaya aldı. Koruma altına alınan ağaçlardan ikisi ise anıt ağaç statüsüne giren sakız ağaçları.

İstanbul’un en eski ve nezih semtlerinden Kozyatağı’nda inşa edilecek olan 216 Bahar'da 15 Kasım’da ön kayıt toplanmaya başladı.

Şehrin merkezinde mahalle hayatı!
Eski şehir merkezinde mahalle’ tanımıyla, günümüzde özlenen komşuluk ilişkilerini de yaşatmak üzere planlanana proje 11 bin metrekare inşaat alanında yükselecek.16 katlı tek blokta 58 dairenin bulunduğu 216 Bahar'da daire tipleri 2+1, 3+1 çatı dubleksi ve 155 metrekare olarak planlanan 3+1 şeklinde tasarlanmış.

Hafriyat çalışmalarına başlanan projenin 15 milyon liraya mal olması planlıyor. Yapımına ocak ayında başlanacak projenin Mayıs 2017’de bitirilmesi hedefleniyor.

Reşat Paşa Konağına ve Zübeyde Hanım Parkına komşu olan 216 Bahar projesinde Zübeyde Hanım Parkı’nda çocuklar oynarken, aileler de yürüyüş yapabiliyor.  

216 Bahar İletişim!
Adres: Soğukpınar Mahallesi. Barbaros Bulvarı Kartal Sokak No:99 Çekmeköy / İSTANBUL
Telefon: 444 4 216
Web: www.216yapi.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181