Çukurova Balkon 60 farklı 2+1 daire seçeneği sunuyor!
Tümü balkonlu ve kapalı mutfaklı olan 2+1’lerde ebeveyn banyosu, giyinme odası, kiler, teras, bahçe kullanımı gibi seçenekler mevcut. 111 ila 160 metrekare arasında değişen deniz, adalar ve orman manzaralı 2+1’ler, 637 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 30’u satılan 2+1 daireler için peşin ödemelerde 100 bin TL’ye varan indirim uygulanıyor. Ayrıca konut fiyatının yüzde 80’ine kadar kredi kullanma ve peşinatı vade farksız olarak teslime öteleme imkânı da bulunuyor. Örnek daireleri hazır olan Çukurova Balkon, Eylül 2017’de teslime hazırlanıyor.

İnşaat sektöründe 24 yıldır prestijli projelere imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’da yükselen “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon’da 2+1’lerin yüzde 30’u satıldı. Hem oturum hem de yatırım amaçlı konut sahibi olmak isteyenlere hitap eden Çukurova Balkon’da, 2+1 daireler için tamamı peşin alımlarda 100 bin TL’ye varan indirim ya da daire fiyatının yüzde 80’ine kadar konut kredisi kullanma ve peşinatı vade farksız olarak teslime öteleme imkânı tanınıyor.

60 farklı 2+1 daire seçeneği
Çukurova Balkon’da 637 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan 2+1’lerin büyüklükleri 111 ila 160 metrekare arasında değişiyor. Net olarak 80 metrekare ve üzerinde olan kullanışlı 2+1’ler için 60 farklı daire tipi ile her zevke ve ihtiyaca uygun çözüm sunuluyor. Aynı büyüklükteki 2+1’lerin bile iç mimarisi ve metrekare dağılımının değiştiği Çukurova Balkon’da, tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odaları farklı büyüklüklerde sunuluyor. Tümü balkonlu ve kapalı mutfaklı olan 2+1’lerde ebeveyn banyosu, giyinme odası, kiler, teras, bahçe kullanımı gibi seçenekler de mevcut.

Metroya 600 metre, ormana 2 dakika mesafede…
19 ve 20 katlı iki blokta 1+1’den 4+1’e kadar toplam 261 konuttan oluşan ve örnek daireleri hazır olan Çukurova Balkon’un Eylül 2017’de teslim edilmesi planlanıyor. Kartal Metrosu’na ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre, Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede konumlanan Çukurova Balkon’da daireler çeşitlerine ve büyüklüklerine göre 386 bin ila 1 milyon 400 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor.

Çukurova Balkon’un zengin sosyal tesisleri
Merkezi konumunun yanı sıra deniz, adalar ve orman manzarasını da bir arada sunan Çukurova Balkon’un yüzde 85’i yeşil alandan oluşuyor ve projede 750 metrekarelik iki katlı kapalı sosyal tesis alanı yer alıyor. Projenin sosyal alanları içinde; yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark ise projenin diğer sosyal alanlarını oluşturuyor. Kapalı otoparklarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için birer, 4+1 daireler içinse ikişer araçlık park yeri bulunuyor. Kameralı güvenliğin bulunduğu projede, zemin katta bulunan depo alanları ardiye olarak kullanabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181