'Denge Towers da alıcısına çok kazandıracak!'
Denge Yapı Sancaktepe'de yeni bir projeye başlıyor: Denge Towers iki blokta 120 daire ve 40 ticari üniteden meydana gelen projede ilk iki kat AVM için ayrıldı.

İstanbul'un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe'de hayata geçirdiği projeleri teslim eden Denge Yapı, aynı lokasyonda yeni projesi Denge Towers'a ön talep toplamanın heyecanını yaşıyor. Konut ve alışveriş merkezinden oluşan projede, 4 farklı tipte 1+1 seçenekleri ile 2+1 ve 3+1 tipinde toplam 120 adet daire bulunacak. Projenin içerisinde yer alan alışveriş merkezi ise 40 adet ticari üniteden oluşacak. Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, "Daha önce Kartal ve Sancaktepe'de hayata geçirdiğimiz Begonya, Sümbül, Mimoza, Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerimiz gibi Denge Towers da alıcısına çok kazandıracak" dedi.

Exclusive Homes Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181