DKY İnşaat'ın Kartal projeleri kampanyasında son gün 31 Ekim!
DKY İnşaat İstanbul Kartal'da deniz manzaralı 2 farklı konut projesi hayata geçiriyor. Birinci kattan son kata kadar kesintisiz deniz manzarası sunan DKY Kartal projesinde daireler 665 bin liradan, Kartal sahilde konumlanan DKY Sahil projesinde ise 1 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Şirket bu iki projede kalan sınırlı sayıdaki daireler için yüzde 1 peşinat ve yüzde 0.42 vade farkı ile satış kampanyası da düzenliyor. DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, avantajlı ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenler için son tarih 31 Ekim olduğunu açıkladı.

AÇILIR KAPANIR BALKON
Sonbahar kampanyasıyla yeni yıla ev sahibi olarak girmek isteyenlere avantajlar sunduklarım aktaran Tevfik Türel, projeler hakkında şunları söyledi: "Anadolu yakasının yükselen değeri Kartal'da inşa edilen DKY Kartal projemizde 2+1.5,3+1.5,4+1.5 ve 5+1.5 konut tipi seçenekleri sunuyoruz. Açılır kapanabilir balkonlarıyla nefes kesen Adalar ve deniz manzara keyfinin yaz-kış yaşanacağı 'buçuklu yaşam' konseptini de gayrimenkul sektörüne kazandırıyoruz. 7 bin metrekarelik yeşil alanda farklı bahçeleri, su oyunları, çocuk parkı ve yaşam parkı ile hem hobileriniz hem de komşularınız ile sosyalleşeceğiniz bir mekan olacak. Proje içerisinde ayrıca 9 bin metrekarelik Metro Gross Market ile 23 bin metrekarelik ofis bloku da yer alıyor. D-100 ve çevre yolu bağlantısına komşu lokasyonda inşa edilen DKY Kartal projesi, Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, FSM Köprüsü'ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalam'na 20 dakika, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi'ne 9 dakika ve sahil yoluna 7 dakika, Kartal Metro İstasyonu'na ise 200 metrelik uzaklıkta yükseliyor."

2 MİLYARLIK PLAN
Kartal sahilde yer alan DKY Sahil projesinde ise açılır kapanır çatılı yüzme havuzu, fitness ve kafeterya alanları yer aldığım belirten Tevfik Türel bu projede de açılır kapanabilir balkonlarla Adalar ve deniz manzarasını, balkon keyfini yaşatacaklarını dile getirdi. Projede her daire için en az iki araçlık kapalı otopark ve bunur yanı sıra depo olarak kullanılacak alanlar da tasarlandığını söyleyen Türel, DKY Sahil projesinde 128 ile 328 metrekare arasında değişen 20 adet 2+1.5,108 adet 3+1.5, 10 adet 4+1.5 daire toplam 138 daire bulunacağım dile getirdi. Önümüzdeki dönemde 2 milyar lira değerinde 2 bin 300 adet konut geliştireceklerini söyleyen Türel, ayrıca bu sene içinde inşaatı başlayacak olan DKY Ada ve DKY Sahil projeleri için de halen ön talep topladıklarını belirtti.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181