Envarev Sancaktepe'de yükseliyor!
Berda İnşaat imzası ile hayata geçirilen Envarev projesi Sancaktepe'de yükseliyor.

11 bin 300 metrekare alan üzerinde inşa edilen Envarev projesi 213 daireden oluşuyor. 3 bloktan oluşan Envarev projesi ticari üniteler de bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Envarev projesinde dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ila 161 metrekare arasında değişiyor. Blok aralarındaki mesafenin geniş olarak tasarlandığı Envarev'de 1+1 daireler brüt 80 ila 87 metrekare, 2+1 daireler brüt 101, 120, 125 ve 135 metrekare, 3+1 daireler brüt 161 metrekare olarak tasarlanıyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Envarev projesinde dans ve jimnastik salonu, fitness center, türk hamamı, sauna, kapalı-açık yüzme havuzu, çacuk havuzu, vitamin bar, gölet ve yürüyüş parkı, çocuk oyun parkı, streetball, baketbol, tenis kortu, güneşlenme dinlenme tesisleri ve cardio center bulunuyor.

Envarev teslim tarihi? Tıklayınız.

Envarev nerede? Tıklayınız.

Envarev fiyat? Tıklayınız.

Envarev iletişim!
Adres: Osmangazi Mah.Hilal Caddesi No.8 Sancaktepe - İSTANBUL
Telefon: 0 216 561 02 12
Web: www.envarev.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181